Aurinkosähkö

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/nordicekol/domains/nordicekolampo.fi/public_html/includes/menu.inc).

Kaikkiin kiinteistöihin ilmaista sähköä auringosta

Rakennusten 0-energiatavoitteiden astuessa voimaan uusiutuvan energian merkitys kasvaa tulevaisuudessa huomattavasti. Suomessa vuotuinen aurinkoenergian määrä on lähes sama kuin Pohjois-Saksassa.

Nordic Ekolämmön valikoimasta löytyy valmiita paketteja 1,5 – 10 kWp:n teholuokissa. Järjestelmien asennus on yksinkertaista, ja jokaiselle kattotyypille löytyy oma ratkaisunsa. Järjestelmien asennukseen on vaihtoehtoja myös silloin, kun järjestelmä asennetaan esimerkiksi maahan. Onninen toimittaa valmiit paketit, jotka sisältävät paneelien ja invertterin lisäksi kattoasennustelineet ja kaapelit. Kaikki paketit ovat sähköverkkoon kytkettäviä. Nordic Ekolämmön valikoimista löytyvät myös tarvittavat ylijännitesuojat ja turvakytkimet.

Aurinkojärjestelmä toimii täysin automaattisesti. Tällöin käytetään ensisijaisesti paneelien tuottamaa sähköä ja jos se ei riitä, tarvittava sähkö saadaan sähköverkosta. Isot järjestelmät suunnitellaan tarpeen ja kohteen mukaan.

Aurinkosähköpaketit sisältävät kaikki järjestelmän vaatimat pääkomponentit:
- Aurinkopaneelit
- Invertteri (2kW:n järjestelmistä ylöspäin saatavilla 3-vaiheisena)
- Asennusjärjestelmä harjakatolle (saatavilla järjestelmät myös tasakatolle, maahan tai rakennuksen julkisivulle)
- PV-kaapelit, 4-6mm2
- PV-kaapelin liittimet MC-4

Pakettiesimerkkejä

Teho (kWp) Paneelit (kpl) Pinta-ala (m2)
1,53 6 11
2,55 10 17
3,06 12 21
5,10 20 35
8,16 32 57
10,20 40 70

 

Kysy kohteeseesi sopiva järjestelmä ja tarjous myyjiltämme!