Urakointi

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/nordicekol/domains/nordicekolampo.fi/public_html/includes/menu.inc).

Urakointi & saneeraus

Meiltä saat lattialämmitysratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin sekä halli- ja toimistotiloihin. Suunnittelemme yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen sopivan laadukkaan lattialämmitysjärjestelmän joustavalla aikataululla. Lattialämmitys on erittäin tehokas järjestelmä maalämmöllä toteutettavaksi. Järjestelmässä menoveden lämpötila on matala, ja säästää näin energiaa.

Toteutamme lisäksi LVIS-kokonaisurakointia Oulun ja lähikuntien alueella. Asentajillamme on vuosien kokemus käyttövesi- ja linjasaneerauksista. Ilmanvaihto, lattialämmitys ja lämmönlähteet kuten sähkökattilat, maalämpö, kaukolämpö ja uusiutuvat energiamuodot ovat erikoisalaamme. Suoritamme myös huoltotöitä ja LVI-asennuksia sekä lämpöjohtosaneerauksia nykyaikaisin menetelmin.

Linjasaneeraukset

Kauttamme käyttövesi- ja lämmönjakolinjojen saneeraukset niin pientaloihin kuin kiinteistöihinkin. Toimitamme saneeraukset ammattitaidolla laadukkailla osilla ja tarvikkeilla nykymääräysten mukaisesti. Myös lattialämmitykset saneerauskohteisiin kohteen vaatimalla tavalla, myös betonilattioiden uritukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!